Rólam

Rólam

Petróczy Gábor vagyok, SEGÍTŐ – coach, mentor, ThetaHealer, masszőr, terapeuta.

17 éve eredményesen járulok hozzá mások életéhez széleskörű ismerettel, coaching és spirituális, alternatív gyógyító technikák (többek között a ThetaHealing® technika) alkalmazásával. Abban hiszek, hogy mindenki boldogabb, egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetne, ha időnként szakember segítségével nézne rá elakadásaira, céljaira.

Az én célom, hogy minél több ember élhessen könnyed és örömteli életet egészségben, anyagi jólétben és harmonikus párkapcsolatban, és ehhez nyújtok hatékony segítséget a konzultációk, kezelések során.

Sok mindent tapasztaltam és tanultam az élet számos területén, úgyhogy nem a véleményemet osztogatom, hanem tapasztalati úton is szerzett tudás és segítség, amit nyújtok. Hitem szerint nem kell mindenkinek bejárnia minden mélységet ahhoz, hogy elérje céljait, megvalósítsa álmait. Tanuljunk azoktól, akik bejárták „helyettünk” a mély bugyrokat és használjuk az ő tudásukat.

Az utóbbi években már eddig is számos embernek segítettem saját útján való nehézségek leküzdésében vagy új valóság teremtésében. Klienseim visszajelzései szerint hiteles és gyakorlatias szakember vagyok, aki képes felismerni a problémák gyökerét és akár azonnali változásokat hozni az életükbe.

Az én utam kezdetét nehéz lenne datálni. Gyerekkoromban volt egy vágyam, hogy masszőr legyek és ilyen módon segítsem és szolgáljam az embereket. Szülői nyomásra erről az ötletemről letettem és helyette a vendéglátást találtam olyan szakmának, ahol mégis tudok az emberekkel kapcsolódni, segíteni és szolgálni. Diplomát is szereztem vendéglátó és szálloda szakon, de mielőtt államvizsgáztam volna, 19 évvel ezelőtt, egy baleset következtében megértettem: az élet többről szól, minthogy megfoganunk, megszületünk, dolgozunk, leéljük az életünket, majd betegség, baleset vagy elalvást követően elhagyjuk fizikai testünket és aztán kinek-kinek hite szerint folytatódik az útja. Ugyan már gyerekkoromban is foglalkoztattak ezek a kérdések: miért vagyunk itt a földön, mi értelme az életnek, mi lesz velünk a halál után? A keresztény tanításokban sokszor nem kaptam választ, vagy valami olyan választ kaptam, amivel nem tudtam sok mindent kezdeni…

A legfőbb igazságot keresve és a saját magam egészségének visszaszerzése érdekében útnak indultam, hogy válaszokat találjak. Számos ősi és újfajta gyógyító technikát, módszert és spirituális tant ismertem meg és sajátítottam el, illetve a mai napig folytatom az önmagam képzését, hogy a lehető legjobb verzióm szerint tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Mostanra összeállt egy olyan szemlélet és rendszer bennem, amivel valóban komoly segítséget tudok nyújtani annak, akinek van erre igénye, és tesz is érte.

Főbb témák, amelyekkel fel szoktak keresni klienseim:

  • kimerültség esetén, feltöltődésért, stressz kezeléséért, ellazulás, megnyugvás, magány, törődés
  • alvási nehézségek, szorongások, pánikbetegség,
  • félelmek, fóbiák feloldása, önbizalomhiány, biztonságérzet hiánya
  • traumák feldolgozása (valakinek az elvesztése, gyermekkori traumák, nehéz sorsok, életutak és így tovább)
  • párkapcsolati témakört érintő kérdéseknél – pl.: nincs, nem működik, „javítani szeretnénk”
  • „újra és újra ugyan azok a köröket futom”, „egy ponton megakadok”, „ismétlődnek az élethelyzetek és nem sikerül kijutni a körforgásból”, „áldozat vagyok”, „nem vagyok elég jó” – és még folytathatnám a sort…
  • önismeret- és személyiségfejlesztés – klienseim önmagukkal kapcsolatos kérdései, a hozott (főként szülői) minták lerakása és a tudatos életre való készülés
  • nárcisztikus személyiségzavarral élő személyek áldozatai
  • betegségek – kimondottan lelki eredetű panaszoktól (függőség, szorongás, pánikbetegség, depresszió) kezdve a fizikai szintű elváltozásokig – a tudati blokkok feloldása által, a gyógyító energiák fizikai szintű támogatásával a gyógyulás támogatásáért, a fájdalmak megszüntetéséért, a jobb közérzetért és egészségért
  • életminőség és az anyagi helyzet javítása céljából (jólét és bőségteremtés)