Promóció

Promóció

Zárd le az óévet, lazulj bele az ünnepekbe és kezdd nyugodtan az újévet!

Hosszú volt az év és feszítenek a határidők? Kimerült vagy? Magányos vagy és hiányzik a törődés?

Jön a karácsony, ezer dolgod van, pörögsz és feszült vagy, idegeskedsz. Jobban teljesítesz ettől? Sajnos nem.

Mi lesz az eredménye a nagy hajtásnak és a sok feszültséggel teli időszaknak?

Tiszta stressz leszel az ünnepekre, és képtelen leszel megélni a maga teljességében az adventi időszakot, a karácsonyi készülődést és magukat az ünnepeket a szeretteid körében.

Ha szereted magadat és szereted kényeztetni magad, akkor ezt a lehetőséget ne hagyd ki! Tegyél magadért és foglalj időpontot most! Lepd meg saját magad és szeretteidet különleges ajándékkal még most vagy karácsonyra!

Ez a fajta törődés és kényeztetés a testnek léleknek és a szellemnek bármikor és bármilyen körülmények között jólesik és hasznos, de van amikor különösen fontos!

Milyen esetekben lehet nagy szükséged rá, hogy ezen a módon is megtámogasd magad?

Ha a csapongó gondolataid, felborzolt idegszálaid miatt szorongásaid, félelmeid vannak vagy már a pánik ural gyakran, ne adj isten pánikbetegségben szenvedsz. Lazulj el és töltődj fel olyan energiakezelésekkel, amelyek gyógyítják a lelket és elcsendesítik az elmét, harmonizálják a fizikai test energiarendszerét, tisztítják az aurarétegeket és a csakrákat – ezáltal olyan régről hozott blokkok is tisztulnak, amelyeket eddig lehet nem értettél, képtelen voltál feloldani, megoldani.

Az energiakezeléseknek különlegesen jótékony befolyását tapasztalhatod az idegrendszereden is, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel a számtalan egyéb jótékony hatása mellett!

  • a szorongások és a félelmek, a stressz és a pánik oldódik, szűnik
  • pihentetőbb, mélyebb és hosszabb alvási ciklusokra számíthatsz
  • segít a jelenbe visszahozni magad, elengedve a múlt sérüléseit és traumáit, illetve a jövőn való aggodalmaskodást, ezáltal segíthetnek megoldani jelen élethelyzetbeli problémákat
  • nyugodtabban és lazábban leszel képes a mindennapokban élni és cselekedni, megőrizve egy jobb kedélyállapotot

Következésképp a karácsony tényleg lehet nyugodt, békés, meghitt és boldog, illetve az újesztendőt stabil alapokon tudod indítani, lezárva az óévet.

Kétféle csomagajánlattal készültem most így az ünnepekre, illetve természetesen alkalmanként is ellátogathatsz hozzám. A díjakról itt tájékozódhatsz:

Díjak

3 alkalmas „Relax csomag a nyugalomért”

4+1 alkalmas „Komplex relax csomag a nyugalomért és az új kezdetért”