Gyógyító rezgések

Gyógyító rezgések

Ennél a lehetőségnél kényelmesen lefekszel egy masszázságyon és beszélgetünk vagy csöndben vagy és befele figyelsz – rajtad múlik, miközben én az Univerzum gyógyító energiáit közvetítem a saját gyógyító energetikai rendszeremen keresztül (kézen keresztül).
A folyamat roppant egyszerű és legalább annyira hatékony. Rövid meditáció segítségével csatlakozom a mindent átható térbe, behívom az energiát, amire az adott probléma kezeléséhez szükség van, és a kezemet a testre vagy fölé helyezem. Az energiák hatására a testből és a fizikai testünket körülvevő aurarétegekből távoznak a nehéz, negatív energiák, stresszblokkok és helyükre beáramlik ez a tiszta fény és szeretet gyógyító energiája.
Egyszerre oldja a háttérben meghúzódó lelki okokat és a fizikai tüneteket a kezelés, anélkül, hogy tudatossá kellene válni afelől, hogy éppen mi az a dolog, ami miatt kimerültnek, stresszesnek vagy éppen depressziósnak érzi magát az ember. Hatására az ellazult, kiegyensúlyozott, egészséges állapot képes helyreállni.

Ez a mindent átható energia támogatja a létezésünk összes folyamatát és minden síkon hat.

  • Jótékony hatással bír az egészséges állapot megtartásában és a testi-lelki betegségek helyreállításában.
  • Megszünteti vagy enyhíti a testi-lelki fájdalmat.
  • Segíti a félelem, düh, harag, neheztelés, méreg, aggodalom, kétség, depresszió, stb. legyőzését.
  • Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdését. Elősegíti a tanulást.
  • Segíti a személyiség fejlődésének folyamatát.
  • Elősegíti az önismeretet és az elfogadást.
  • Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat.
  • Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet.

Függően attól mit szeretnél elérni vagy megtapasztalni, jellemzően több alkalomra van szükség, hogy a kívánt hatást elérjük.

 

*FYI: törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Nem rendelkezem orvosi képesítéssel. Az általam nyújtott szolgáltatások közérzetjavító tevékenységnek minősülnek.