Párkapcsolatokról

Párkapcsolatokról

Ki ne szeretne boldog, kiegyensúlyozott, felszabadult életet élni? Testileg-lelkileg feltöltődve, szellemileg frissen, anyagi bőségben és ideális párkapcsolatban?

És mégis, mennyi ember él ma Magyarországon úgy – értékes emberek – akik nem találják meg a párjukat, azt a nőt vagy férfit, akivel szívesen élnének boldog párkapcsolatban…?

Mi ennek az oka?

Erre a kérdésre napestig lehetne sorolni válaszokat. Vannak jellemző trendek, hogy a nők „ilyenekké”, a férfiak „olyanokká” váltak… És persze nyilván, van ezekben igazság. Ugyanakkor ne általánosítsunk, és ne sztereotipizáljunk, mert akkor a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntjük.

Csak egy-kettő az általános, tipikus és nagyon negatív hitrendszerekből:

„Minden férfi szemét.” „Minden nő csak a pénzt akarja.” „Minden férfi csak a szexet akarja.”

Ha ismersz a környezetedben egy férfit és egy nőt, akiről meg vagy győződve, hogy nem ilyen, akkor a fenti állítás már nem is igaz, mert ugye, ha mindenki, akkor mindenki, akkor nincs kivétel.

Na de mit tesznek velünk ezek az értékítéletek/hitrendszerek?

Lezárnak.
És amíg ez van a fejünkben, a tudatalattinkban, addig meg is mutatja az élet, hogy valóban vannak ilyen férfiak és nők szép számmal.
A vonzás törvénye (a hasonlót vonzza) úgy működik, mint a gravitáció, mindenkire azonos mértékben hat. Nem különböztet meg „jó embert” „gazembertől”, mint ahogy a Nap is egyformán süt a búzakalászra, mint a mellette növekvő dudvára.

Miért van ez így?

A fejlődésedet szolgálja. Így van megalkotva. Ha rendszeresen tapasztald ugyan azt a helyzetet az életedben, az mutatja, hogy készen áll a változásra, időszerű elhagyni a régi mintákat és a korlátozó hitrendszereket.

Ha például azt kérdezed: „Miért vonzom be folyton a hülyéket?” – a válasz nagyon egyszerű: fut valami tudatalatti program nálad, amit valahol, valamikor, valakinek elhittél. Sőt, lehet, hogy nem is te hitted el, hanem a generációs vonaladon valaki és te ezt a mintát magadévá tetted. Vagy előző életben hoztál egy döntést, miszerint a férfiak vagy a nők “hülyék”. És a listát még lehetne folytatni. A lényeg, hogy amíg ez van belül, ez fog kivetülni és a külvilág erre reagál, tükörként mutatja neked.
És ez mennyire csodás! Megmutatja, hogy valahol valami nem oké és akkor tudok változtatni és a megváltoztatott hiedelmeim által a belső világom változik, már mást fogok kivetíteni és akkor bejöhet végre más, új dolog, új minőség, új kapcsolat, olyan, amire/akire a szívemből vágyom…

Összeszedtem a leggyakoribb helyzeteket a párkapcsolat területén, amiken magam is keresztülmentem, és most az elméleti és tapasztalati úton szerzett tudásomat összegyűjtve állítom szolgálatodba:

  • nincs párkapcsolatom, de szeretnék
  • van, de valami nem stimmel
  • szeretnék kilépni, de félek – mi lesz utána?
  • megbántott, megcsalt – hogyan tovább?
  • elhagyott, el kellett válnunk, eltávozott. Kibírhatatlan a hiánya…
  • bármiféle trauma is ért egy kapcsolatban vagy az életben

Több út is vezet a hegyre, így aztán több oldalról, különböző technikákat egyidejűleg vagy külön alkalmazva közelíthetünk meg egy adott témát. Kezelések, konzultációk vagy előző életi utazások alatt olyan felismerések, megértések és elengedések történnek, amelyeket tudatos szinten, a hétköznapi kommunikációban képtelenek vagyunk. Ebben a térben lehetőségünk nyílik megválni az elavult, gátló hiedelemrendszereinktől és új, pozitív érzésekkel, új valóságot teremteni.
A változások beindulnak és az életedben megjelenhetnek a csodák!