Tértisztítás

Tértisztítás

Személyes tapasztalatom szerint ez a téma egy „mostohagyerek”. Dacára annak, hogy talán nem mindegy senki számára, ahol a napja nagy részét tölti, ott milyen energiák hatnak rá.

Itt vannak ugye ezek a földsugárzások. Mindenki hallott már róluk, semmi misztikum, mérhetőek. Van belőlük jó néhány – Hartmann, Curry, Szent György, Lay, vízerek és Vortexek – csak, hogy a leggyakrabban hallottakról tegyek említést, amelyek képesek alvásproblémákat, feszültséget és akár fizikai elváltozásokat is okozni. Na mármost, ha szerencsések vagyunk, akkor nem 8 nm-es hálószobánk van és ki tudjuk mérni hol nincs semmi és oda tesszük az ágyunkat. Persze lehet, hogy nem éppen praktikus és esztétikus, de legalább egészséges. Bár az igazat megvallva még nem láttam így berendezett hálószobát, úgyhogy emiatt is gondolom azt, hogy ezeket a tényeket nem veszik annyira komolyan az emberek.

Továbbá a földsugárzások mellett még ott vannak a falakban lerakódott negatív/nehéz energiák is. Tetszik vagy sem, amikor hazamegyünk egy nehéz nap után a munkából és kiengedünk, lazítunk, akkor a nap folyamán összegyűlt stressz távozik testünkből és lenyomatokat hagy a falakban, melyek aztán visszahatnak ránk. Vagy egy veszekedés, előző tulajdonos évekig betegeskedett a lakásban, esetleg ott is halt meg, stb. Persze akik újépítésű lakásba költöznek is átgondolhatják, hogy vajon milyen érzelmi állapotban voltak azok a munkások, akik építették a mi szeretett otthonunkat, mert a falakba beleivódnak azok a rezgések is. (Miért finomabb a „mama főztje” a menzainál? Mert benne van a mamának a szeretete. Ez fordítva is igaz és az épületekre ugyanúgy.) Belépve egy lakásba vagy bármilyen helyre, szinte mindenki érzékeli, hogy az milyen energiát áraszt – esetleg nem tudatosul benne vagy nem tudja megfogalmazni az érzést.

Számos lehetőség létezik, hogyan védekezzünk ezek a sugárzások ellen, hogyan tisztítsuk ki a negatív energiákat a lakásunkból. Magam is tanultam erre többféle technikát, egyet alkalmazok, amit leghatékonyabbnak tartok. Anélkül, hogy megítélném a többi módszert, csak erről írok: megszüntet minden káros földsugárzás hatást (a Föld sugárzásai és a Föld mélyén lévő források is ott maradnak ahol voltak, csak éppen hatásuk nem lesz már, mert azt blokkolja), illetve a falakból minden negatív energiát összegyűjt és megsemmisít, továbbá feltölti a teret tiszta, friss, életet támogató energiával.

Hatására pihentetőbb alvás, jó érzés a lakásban vagy helyiségben azonnal tapasztalható. Amennyiben valamely földsugárzás okozott fizikai elváltozást, valószínűleg nem fog ennek hatására rögtön megszűnni az, viszont innentől kezdve a tér energiája támogatóan tud hatni. Új lakás vásárlásnál, illetve lakás eladásnál (megkönnyíti / meggyorsítja a folyamatot) érdemes szintén megcsinálni.

Összegezve a tértisztítás hasonló fontossággal bír, mint ahogy rendszeresen mosunk fogat, vagy takarítjuk a lakásunkat. Talán ezt azért ráér ritkábban is megtenni. 😉