Utaztatás előző életekbe

Utaztatás előző életekbe

Kinek-kinek hite szerint létezhetnek előző életek, párhuzamos vagy multidimenzionális életek, előző életek más dimenziókban. Ez a technika abban nyújt segítséget, hogy valamely az életünket megnehezítő, érthetetlen vagy zavaró dologra választ kapjunk, és attól megszabaduljunk. Lehet ez az élet valamely területén tapasztalt nehézség, valakire való neheztelés. Párkapcsolatunk , emberi kapcsolataink dinamikájának a gyökere is gyakran ide vezethető vissza. Továbbá olyan problémás élethelyzetek, hogy kisbabát szeretnénk, de nem jön össze, betegség, amelyre nincs orvosi magyarázat és képtelenek vagyunk meggyógyulni. Ezen felül lehet bármi más indíttatása egy utazásnak, akár egyszerűen csak a tapasztalás.

Az utazás egy relaxált vagy meditatív állapotban történik, az utazó csukott szemmel fekszik és miközben teljesen tudatában van annak, mi történik körülötte, mintegy képzeletbeli képernyőn megjelenhetnek előtte jelenkori élete korábbi eseményeinek képei egészen a magzati korig vagy előző életek történetei. Élő szóban kérdések és válaszok formájában kirajzolódik a probléma gyökere, ahol a felismerés és megértés által képesek vagyunk megbocsátani saját magunknak és annak, akitől elszenvedtünk valamit, ami ott akkor számunkra fájdalmas volt. Ha egy fájdalmas eseményre pont úgy nézünk rá, ahogyan történt, akkor az többé nem lesz hatással felettünk, hiszen mindent tudunk már róla. A felismerés hatására a korábban hozott döntéseinket képesek vagyunk visszavonni (amelyek már nem szolgálnak minket, ám befolyásolják a jelenlegi életünket), és ráláthatunk arra is, hogyan szolgálta ez az esemény életünket akkor és azóta, melynek együttes következményeképpen a jelen életben a probléma egyszerűen képes magától megszűnni, megoldódni. A blokkok oldódását utazás közben sírás, vagy nevetés is kísérheti.
Az utazó megtapasztalja a születés és halál körforgását, azt, hogy halála után teljes tudatossággal tovább él és a tudatához tartozik egy finom energiatest, melyben megtalálható minden korábbi élet emléke, így a lelki traumák is.

Az utazás lényege az én szemszögemből nézve nem a múltba révedés, hanem az, hogy az előző életeinket feldolgozva minél inkább a jelenbe kerüljünk, persze ha csak új tapasztalatokat szeretnél szerezni, “mozizni” az előző életeidben – erre is van lehetőség.

Nem instant megoldást kínálok a problémád kezelésére, de a legtöbb esetben egyetlen alkalom is jelentős változást hoz az emberek életébe. Nyilván több alkalom nagyobb és átfogóbb képet tesz lehetővé és mélyrehatóbb tartós, stabil állapotot tud eredményezni.

Egy utazás időtartama általában 2-3 óra.